} RAV4

RAV4

100% SUV. 100% HIBRIDNA MOČ.
BREZ ZADRŽKOV.

Poraba
od

5,6

l/100 km

Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light
Zapri
Pokaži pravno obvestilo

Brez kompromisov

RAV4 je bil zasnovan in oblikovan, da izstopa iz množice. S svojim inovativnim samopolnilnim hibridnim pogonskim sklopom združuje vse prednosti električnega pogona. Njegova notranjost je udobna in prostorna, tako da lahko skozi mestna središča potujete kot na leteči preprogi.


Vsak delček RAV4

RAV4 je prefinjeno individualen. V svoji biti združuje značaj športnega terenca, slog in sodobno tehnologijo.

Močan oblikovni izrazRAV4 odlikuje mogočna cestna podoba, ki jo na sprednjem in zadnjem delu določajo elegantne luči LED. Poleg tega pa se ponaša z drzno-dinamičnim profilom, ki ponuja izrazito individualnost.

Notranjost, oblikovana okoli vas.Notranjost RAV4 je prefinjena, sofisticirana, prostorna in sodobna. Poleg tega ponuja številne tehnološke rešitve, ki olajšajo potovanje.

RAV4, originalni športni terenecZaradi inovativne platforme TNGA* se RAV4 lahko pohvali z nizkim težiščem, torzijsko trdo šasijo in odličnim voznikovim položajem. Rezultat je športni terenec, ki navdušuje s svojim slogom in vsestransko zmogljivostjo.

* Toyotina nova globalna arhitektura.

Galerija

Novi RAV4 je osvojil 5 zvezdic
na varnostnem testu EURONCAP

 

 

Novi RAV4 je dosegel najvišjo oceno in vseh 5 zvezdic v novem strožjem varnostnem preizkusu EURO NCAP 2019, zahvaljujoč novi platformi TNGA in izboljšanem varnostnem sistemu Toyota Safety Sense , ki je na voljo v vseh različicah Corolle kot standardna oprema. Spoznajte več

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.