} Novi CHR
CHR0018a_21-2

Toyota C-HR

Pozabite običajno

Pozabite običajno

Pri znamki Toyota verjamemo, da je tudi avtomobil pomemben sestavni del osebnega sloga. In slog, ki ga odlikuje pristna notranja samozavesti, se ne ozira na običajno. Karoserijski križanec Toyota C-HR s svojo inovativno hibridno tehnologijo, ki dopolnjuje njegov osupljivi izgled, je lahko vaš pravi partner na cesti.

Dare to be different

Drznite si biti drugačni

Tudi v svetu, ki je poln običajnega in povprečnega, lahko izstopajte, če si seveda upate. Karoserijskega križanca Toyota C-HR odlikuje kupejevska zasnova s kompaktno silhueto. Njegova mogočna podoba in izjemna moč izžarevata najboljše, kar lahko ponudi sodobni urbani športni terenec.
Seamless hybrid performance

Brezhibna hibridna zmogljivost

Toyota C-HR je ustvarjena za življenjsko avanturo. Izjemno učinkovit hibridni sistem ponuja takojšnje pospeševanje. Omogoča enostavno prehitevanje in suvereno vožnjo, s katero boste suvereni na vsaki cesti. Toyota C-HR je avtomobil za odkrivanje sveta.
Details take centre stage

Bistvo je v detajlih

Udobni sedeži objamejo vsakega potnika, njihov diamantni vzorec pa dodaja razkošje. Površine, ki navdušujejo s svojo mehkobo, se odlično ujemajo z bleščeče črnimi dekorativnimi elementi, skupaj pa ustvarjajo sodoben ambient. Ko se dan preveša v noč, ambientalna osvetlitev potniško kabino obsije z modrim sijem.

Vsaka vožnja je užitek

Tehnologija iz vsake vožnje naredi doživetje. Na voljo sta povezavi Apple Carplay in Android Auto, ki na osrednjem zaslonu prikazujeta vaše najljubše aplikacije. 8-palčni zaslon, ki je občutljiv za dotik, ponuja enostaven dostop do glasbe in navigacije. Ker življenje nikoli ne potrebuje počitka.
CHR2007a_21-1
CHR2009_21-1120
CHR5025_21-2
  • Življenje se zgodi, ko se povežete Sistem Toyota Smart Connect s paketom Premium Connectivity omogoča navigacijo v oblaku, ponuja upravljanje z zvočnimi ukazi ter sporoča prometne informacije in prometne dogodke v realnem času. Ker pametna tehnologija delo opravi namesto vas, boste na cilj vedno prišli pravočasno.
  • Napreden in intuitiven multimedijski sistem Novi 8-palčni multimedijski zaslon, ki je občutljiv za dotik omogoča dostop do vseh pomembnih informacij o vožnji s samo enim dotikom. Aplikacija MyT poskrbi za vse ostalo – od lociranja vašega avtomobila do optimalnega izkoristka vaše hibridne vožnje.
  • Zvočni posnetek vsake pustolovščine Avdiosistem JBL se brez težav prilagaja vsakemu ritmu. V kabini Toyote C-HR ustvarja glasbeni ambient, ki spominja na koncertno dvorano. Življenje ima zvočno podlago, zato naj bo glasna.

TOYOTA C-HR GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Slo

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več