} Corolla Cross

Corolla Cross


KO IZZIVI POSTANEJO UŽITEK.


Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light
Zapri
Pokaži pravno obavestilo

Sestavite si avtomobil za svoje življenjske dogodivščine.


Povsem nova Toyota Corolla Cross nudi vam in vašim najdražjim vse, kar je potrebno za spopadanje z nepredvidljivimi preobrati družinskega življenja. Zahvaljujoč izjemno nizki porabi goriva, zmogljivemu štirikolesnem pogonu in prostorni kabini z intuitivno tehnologijo Corolla Cross ponuja vse, kar potrebujete, da se vrnete na voznikov sedež.Ker je vaš tovor dragocen

Le malo stvari je tako nepredvidljivih kot družinsko življenje. Na srečo je Corolla Cross opremljena, da se spopade z vsemi izzivi, ki se vam pojavijo.


Odkrijte več
Tehnologija za prihodnost

Ne glede na to, ali se boste odpravili na daljše potovanje ali vam bo pripadla vloga taksista vaših otrok, vas sodobna tehnologija vedno udobno pripelje do cilja.


Odkrijte več
Samozavest, s katero greste lahko kamorkoli.


Hibridni pogon 5. generacije, s katerim je opremljena Corolla Cross, vas nikoli ne bo pustil na cedilu. Pametni štirikolesni pogon je pripravljen na vse izzive.


Odkrijte več

POENOSTAVITE SI VSAK DAN

Ob številnih obveznostih je vedno dobrodošlo, da imate vse na enem mestu. Aplikacija MyT na vašem pametnem telefonu naredi točno to. Ponuja pametno povezljivost med vašim pametnim telefonom in avtomobilom. Aplikacija MyT naredi vse, od načrtovanja vaše poti domov do pošiljanja posodobitev servisnega vzdrževanja in obvestil. Funkcija nasvetov za optimalen izkoristek hibridnega sistema analizira vašo vožnjo in vam pove, kako lahko z načinom vožnje zmanjšate porabo goriva. Predvsem pa aplikacija MyT naredi vožnjo bolj zabavno.


Odkrijte več


Toyota Corolla Cross ponuja nova doživetja

Corollo Cross lahko spoznate tudi z našo aplikacijo, ki deluje na načelih navidezne resničnosti. Prenesite aplikacijo in si oglejte, kako je videti iz vseh zornih kotov na vašem dovozu, v vaši garaži ali celo v vaši dnevni sobi. Za prenos aplikacije lahko obiščete App Store ali Google Play Store s pomočjo spodnjih povezav.


Prenesite v App Storu Prenesite v Google PlayNaš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.