} MyT

Povezane storitve MyT

TOYOTA ФИНАНС

Življenje se zgodi, ko se povežete.
Ne glede na to, ali ste v vozilu ali zunaj njega, lahko z aplikacijo MyT ohranite popoln nadzor nad svojim avtomobilom.  Nov nabor povezanih storitev, ki so na voljo prek aplikacije MyT in MyT Multimedia na osrednjem zaslonu, je zasnovan tako, da naredi vožnjo bolj varno in bolj zabavno.


Aplikacija MyT

Prek pametnega telefona lahko ohranite nadzor nad svojim avtomobilom. Z aplikacijo MyT lahko v vsakem trenutku komunicirate s svojim avtomobilom. Lahko načrtujete potovanja, poiščite svoj avto, optimizirajte svojo vožnjo, prejemajte analitiko vožnje in obvestila o servisnem vzdrževanju.*

*Nekatere funkcije niso dostopne na našem tržišču. Podrobnosti preverite pri pooblaščenem partnerju Toyota.
Myt Image_tcm-10-2416855

 • Nasveti za optimalen izkoristek hibridnega sistema

  Aplikacija MyT ponuja tudi nasvete za optimalen izkoristek hibridnega sistema. Gre za kontekstualno usposabljanje, kako lahko izboljšate svojo hibridno vožnjo. Tako lahko kar najbolje izkoristite brezemisijski način, zmanjšate porabo goriva in svoj vpliv na okolje.


 • Upravljanje na daljavo

  Na daljavo  lahko spremljajte stanje baterije vašega avtomobila in načrtujte polnjenje, ko je na voljo cenejša tarifa električne energije. Poleg tega lahko upravljate klimatsko napravo. V zimskih mesecih lahko enostavno odmrznete vaš avtomobila in vnaprej nastavite želeno temperaturo v kabini.

Več funkcij aplikacije MyT

Poišči moj avtomobil

Ne glede na to, kako dolgo ste odsotni, vam funkcija Poišči moj avtomobil pomaga poiskati vaše vozilo, ne glede na to, kje ste ga pustili. Hkrati pa vam omogoča, da lokacijo parkiranega avtomobila delite z družino in prijatelji.

Pošlji v avtomobil

To je izjemno preprost in učinkovit način za načrtovanje vaših potovanj. Iz domačega naslonjača lahko prek mobilne aplikacije MyT pošljite informacije neposredno v vaš avtomobil in nemoteno začnete vaše potovanje.

Od avtomobilskih vrat do vhodnih vrat

Samodejno delite navigacijska navodila za del poti, ki ga morate od parkiranega avtomobila do vhodnih vrat končnega cilja opraviti peš.

Analitika vožnje

Aplikacija MyT deluje tudi kot analitik, ki omogoča pridobivanje podatkov o preteklih vožnjah, vključno s hitrostjo, pospeški in kilometrino. Na ta način lahko opravite analizo vašega sloga vožnje in ugotovite razmerje med poslovnimi in zasebnimi potovanji.

Opomnik za redne servisne intervale

Nikoli več ne zamudite rednega servisa. Aplikacija MyT vam z opomniki za vzdrževanje, ki temeljijo na dejanski kilometrini vašega vozila, pomaga, da nikoli več ne zamudite servisa.

Stanje baterije

Ta funkcija omogoča konstanten pregled na stanjem napolnjenosti baterije vašega avtomobila. Na voljo je trostopenjski pregled, ki preprečuje, da zaradi preveč prazne baterije ne bi mogli zagnati svojega avtomobila.

Accident Assistant

Pošljite opozorila v primeru nesreče. Senzorji vaše Toyote zaznajo vse udarce ali trke, do katerih pride med premikanjem ali mirovanjem vozila. Z aplikacijo MyT lahko pokličete svojega lokalnega prodajalca Toyote ali zahtevate vlečno vozilo ter v primeru nesreče obvestite družino ali prijatelje. Podatkom o nesreči lahko dodate tudi fotografije, da olajšate zavarovalni zahtevek.

Opozorilne lučke

Vozite varneje z boljšim razumevanjem. Ta funkcija uporabniku omogoča razlago različnih opozorilnih lučk v vašem vozilu. Poleg tega predlaga nujne ukrepe, če zasveti katera izmed njih.

Nivo goriva

Na daljavo lahko preverite nivo goriva v rezervoarju vašega avtomobila. Tako lahko vnaprej načrtujete vse potrebne postanke.MyT Multimedia

Intuitiven navigacijski in multimedijski sistem. MyT Multimedia ponuja navigacijo v realnem času, ki vključuje tudi informacije o lokacijah hitrostnih kamer, bencinskih črpalk in zanimivih točkob poti. Omogoča tudi podporo za povezavi Apple CarPlay in Android Auto, ki vam ponujata povezovanje, predvajanje glasbe in uporabo priljubljenih aplikacij pametnega telefona na osrednjem zaslonu.
MYT DXP 700x525 SLICE 1-1
 • MYT DXP 700x525 SLICE 2-1


  Prometne informacije v realnem času 

  Posebna funkcija ponuja izračun poti na podlagi prometa v realnem času. Poleg tega boste obveščeni tudi o prometnih razmerah na poti. Navigacijski sistem se bo prilagodil dogodkom in predlagal alternativne poti, ki ustrezajo vašim željam.

 • MYT DXP 700x525 SLICE 1-1


  Zanimivosti na poti 

  Funkcija iskanja zanimivosti na poti deluje v sodleovanju z iskalnikom Google. Informacije so vseskozi posodobljene,  tako da boste vedno na tekočem, kaj se dogaja v vaši bližini.

Več  multimedijskih funkcijah MyT

Opozorilo o prometnih kamerah

Nikoli več vas ne bo ujela radarska kamera. Tehnologiji Coyote in Cyclops vas bosta obveščali, kdaj se približujete prometni kameri. Poleg tega pa lahko sporočite tudi lokacijo nove kamere.

Bencinske črpalke

Polnjenje goriva še nikoli ni bilo lažje. Poiščite bencinske črpalke glede na svoje želje – ne glede na to, ali gre za ceno ali določeno podjetje, pri katerem imate kartico za gorivo. Lahko se odločite za točenje na cilju, med potjo ali v bližini vaše trenutne lokacije.

Google Street View

Z pomočjo funkcije Google Street View si lahko ogledate 360-stopinjski pogled na vaš končni cilj, tako da si lahko vizualizirate lokacijo in jo lažje najdete.Parking

Poiščite parkirišče v bližini, na cilju ali na poti. Odločite se glede na ceno, parkirno podjetje ali njegovo oddaljenost od vaše trenutne lokacije.

Integracija pametnega telefona

S pomočjo povezav Apple CarPlay in Android Auto lahko povežete svoj pametni telefon, predvajate glasbo in uporabljate priljubljene aplikacije.