} Na vrhu je prostor le za drzne


Na vrhu je prostor le za drzne

TOYOTA ФИНАНС

V svetu, v katerem doseganje vrha simbolizira ambicioznost in odločnost, je Toyota sklenila triletno partnerstvo s Planinsko zvezo Slovenije in Slovenia Climbing Team-om, s katerimi želijo podpreti vse njihove plezalce, ki poosebljajo te vrednote. S tem Toyota ne izkazuje le svoje zavezanosti k odličnosti, temveč te športnike tudi spodbuja k uresničevanju njihovih visokih ciljev.

Zgodovina avtomobilizma redko ponudi zgodbo, ki bi se lahko merila s preoblikovanjem tekstilne tovarne v svetovno gospodarsko silo. Prav takšno zgodbo piše Toyota, kjer so se že leta 1936 na Japonskem začela vrteti kolesa sprememb.

Kar se je začelo kot uspešna tkalnica, se je kmalu spremenilo v avtomobilsko podjetje in postavilo temelje za revolucijo ne le na cestah, temveč tudi v družbi.

V Toyoti stremljenje po napredku ni le besedna zveza, temveč način življenja. V času, ko avtomobilska industrija doživlja spremembe, ne sledimo tempu, temveč ga narekujemo: od pionirjev hibridne tehnologije, gorivnih celic, elektrifikacije vozil pa vse do razvoja mobilnostnih storitev. 

Toyota na vrhu
Naše poslanstvo pa daleč presega proizvodnjo avtomobilov.  Ker verjamemo, da se pravi uspeh ne meri le z dobičkom, temveč s pozitivnim vplivom, ki ga imamo na družbo želimo sooblikovati svet, v katerem živimo. Ta predanost družbeni odgovornosti je združena pod zavezo #OnkrajMeja, s katero ustvarjamo in krepimo pobude, ki omogočajo učinkovitejšo mobilnost, s čimer pomembno prispevamo k večji kakovosti življenja, samostojnosti in varnosti ranljivih skupin ter obenem izboljšujejo družbo in ohranjajo naš planet.
Ko se podajamo po zavitih poteh napredka, se naša pot pogosto križa s tistimi, ki delijo skupne vrednote. Od športnikov, ki utelešajo duh vztrajnosti, do posameznikov, ki premikajo meje mogočega, najdemo navdih v tistih, ki se vztrajno vzpenjajo na svoj Olimp.  Z vzajemnimi vrednotami, kot sta vzdržljivost in odločnost, jim na njihovi poti  zanesljivo stojimo ob strani ter jim omogočamo, da premagujejo izzive in odločno uresničujejo svoje sanje. 

Skupaj z navijaškim žarom jih bomo na njihovi poti podpirali tudi s storitvijo KINTO, edinstveno platformo za souporabo mobilnosti. Ker se zavedamo, da sta zanje prilagodljivost in trajnost najpomembnejši, jim omogočamo uporabo naših vozil, ko jih potrebujejo, in tako, kot jih potrebujejo.

Zato bomo med proslavljanjem njihovih dosežkov nadaljevali s svojim prizadevanjem za odličnost ter še naprej spodbujali pozitivne spremembe na cesti in zunaj nje.

Preberite več o brezhibnih in pametnih mobilnostnih rešitvah KINTO.