Brezplačno preizkusite Toyoto E-naročilo na servis Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Brezplačno preizkusite Toyoto

S katerim modelom se želite peljati? Izberite model, ki bi ga radi preizkusili na testni vožnji, nato pa izpolnite spodnji obrazec.

Lokacija testne vožnje je Salon Štajerski avto dom, Tržaška Cesta 38,2000 Maribor. Naša prodajna ekipa bo stik z vami po dogovoru in potrditvi zahtevanih pogojev in vozil. Toyota spoštuje vašo zasebnost, zato podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaši podatki se avtomaticno beležijo z namenom obvešcanja o novih modelih, posebnih modelih in storitvah. V kolikor ne želite prejemati omenjene informacije, Vas prosimo, da nam to oznacite v polju zgoraj in vaši podatki se ne bodo  beležili v naši bazi podatkov. Ce v kateremkoli trenutku ne želite vec prejemati zgoraj navedene informacije, Vas prosimo da nas o tem pisno obvestite na naslov podjetja Toyota Adria d.o.o. – Brnciceva 51, 1000 Ljubljana, ali e-mail naslov, katero se je obvezalo, da upošteva vašo zahtevo in izbriše vaše podatke iz baze.

 

 

 

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.