} Toyota ProTect
e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Tudi vaš avto potrebuje zaščitoNič se ne more primerjati s sijajem novega avtomobila. Sijajen videz je bilo vedno težko ohraniti. Do zdaj …

Toyota Protect je revolucionaren nov premaz na osnovi silicija, ki je razvit z Nasino pomočjo in nudi visokokakovostno zaščito površin na vozilu. Gre za novo tehnologijo, ki tvori molekulsko vez z lakom vašega avtomobila in na ta način ustvari izjemno odporno zaščito. Z enim nanosom zaščitite lak vozila za naslednjih pet let.Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.

*Velja le za kupce novih vozil Toyota in zunanjega premaza Toyota ProTect; vse podrobnosti preverite v Štajerski avto dom d.o.o.

Toyota ProTect privarčujte denar, čas in vodo:

• REVOLUCIONAREN ZAŠČITNI PREMAZ VISOKE KAKOVOSTI
• POENOSTAVLJENO ČIŠČENJE VOZILA
• OHRANJA VIŠJO VREDNOST VOZILA
• RAZVITO V SODELOVANJU Z NASA
Zaščita zunanjosti
Ščiti barvo in lak
ZUNANJOST za 222 €
Cena vključuje 30% popust

Zaščita notranjosti

NOTRANJOST za 108 €

Zaščita ALU-platišč
Ohranja čistočo aluminijastih platišč
4 ALU-PLATIŠČ za 69 €
En sam nanos sredstva ProTect pri vašem lokalnem pooblaščenem Toyotinem prodajalcu/serviserju zagotavlja petletno garancijo za brezskrbnost.Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.