}


TOYOTA ФИНАНС

YARIS CROSS, SLOVENSKI AVTO LETA!


Prvič v 30-letni zgodovini je naslov Slovenski avto leta pripadel znamki Toyota. Yaris Cross se je v finale uvrstil po glasovanju bralcev in gledalcev sodelujočih medijev z najvišjim številom točk ter s konkurenco pometel tudi v drugem delu glasovanja, ko odločilne točke dodelijo še predstavniki sodelujočih avtomobilističnih uredništev.

Veseli nas, da smo Slovenci in z njimi tudi profesionalna novinarska sredina, ugotovili, da je hibridno električni pogon pravzaprav edini, ki je vsestransko primeren za potrebe današnjega časa glede na stanje okolja, tehnologije in infrastrukture. Yaris Cross je suvereno vstopil v segment, ki je pri nas najbolj priljubljen. Kupce privablja s privlačno obliko, osvaja pa s prijetno vožnjo, uporabnostjo, varčnostjo in nenazadnje z varnostjo, saj je zmagal tudi na Euro NCAP testu. Res je, da je v tem segmentu veliko dobrih in simpatičnih vozil, ki Yaris Cross-u lahko konkurirajo na določenih področjih, a ko pridemo do porabe goriva in vpliva na okolje, mu nihče ne more blizu.

Priznanje, ki smo ga prejeli prvič v 30-letni zgodovini obstoja tekmovanja Slovenski avto leta, je zato za nas jagoda na vrhu torte, potrditev, da delamo dobro na vseh nivojih: tako, seveda, dobrih in zanesljivih vozil, kot tudi v formiranju atraktivnih finančnih ponudb kot tudi pri osveščanju javnosti o naši blagovni znamki, kjer smo še posebej ponosni na naša družbeno odgovorna dejanja. Hvaležni smo, da Slovenci vedno raje in pogosteje vstopajo v našo Toyotino družino. Hvala vsem!

Letos je tekmovanje za najbolj priljubljen in najboljši avto Slovencev potekalo že 30. zapored. V njem sodelujejo predstavniki devetih medijskih hiš, in sicer Motorevija AMZS, RTV Slovenija (Radio Val 202 in TV oddaja Avtomobilnost), Delo in Slovenske novice, Dnevnik in Nedeljski dnevnik, Večer, Siol.net, Komotar Minuta, Avto magazin in Evo.