}


TOYOTA ФИНАНС

NA DIREKTORSKO PRAKSO S TOYOTO PRIUS


Vodilna agencija za iskanje in selekcijo kadra na slovenskem trgu Adecco Slovenija vsako leto organizira študentsko prakso CEO za en mesec. Med več sto prijavljenimi iščejo nadobudnega študenta, ki za en mesec prevzame vodenje mednarodnega podjetja. Letos sem to izjemno priložnost dobila Elizabeta Zalar. Da je bila njena izkušnja popolna, smo ji v Toyota Slovenija zagotovili vozilo, da je svoje delo lahko opravljala kot prava direktorica. Z nami je delila svojo izkušnjo z direktorske prakse in uporabe vozila Prius.

En mesec sem spremljala direktorja pri njegovih vsakodnevnih opravkih, bila prisotna na sestankih, obiskovala stranke in poslovalnice ter raziskovala delovanje podjetja. Štiri tedni so izjemno hitro minili, med prakso pa sem se naučila ogromno stvari. Prav znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila, so glavni razlog zakaj prakso priporočam sovrstnikom.



Da pa sem na delovno mesto prispela udobno in varno, sem za en mesec dobila v uporabo Toyoto Prius. Avtomobil je po mojem mnenju izjemno udoben za vožnjo, saj je zelo prostoren in pregleden. Najbolj od vsega pa mi je bilo všeč, da je hibrid. Poti so me velikokrat vodile čez mesto, zato sem bila vesela, da s hrupom in izpuhi nisem onesnaževala mestnega okolja.

Kot mlada dama, ki je veliko na poti, so mi prav prišli tudi različni dodatki, kot na primer možnost brezstičnega polnjenja telefona, bluetooth zvočni sistem in kamere za vzvratno vožnjo.

Brezstično polnjenje je bilo še posebej uporabno, ker se mi po navadi zjutraj mudi in s sabo pozabim vzeti polnilni kabel. V kolikor mi je med dnevom primanjkovalo baterije, sem telefon enostavno položila na polnilno ploščo. Baterija je bila polna do prihoda na cilj.

Mobilni telefon sem z avtomobilom povezala preko bluetooth povezave, zato sem se en mesec peljala ob spremljavi najljubših pesmi, na morebitne klice pa sem lahko varno odgovorila.

Ob prihodu na cilj so mi še kako prav prišle kamere za vzvratno vožnjo. Poslovalnice Adecca se nahajajo v mestnih središčih, kjer so parkirna mesta zelo majhna, zato mi je asistenca pri parkiranju dobro služila.



Menim, da je avto super izbira za mobilne ljudi, ki jim primanjkuje časa. Četudi sem še dokaj neizkušena voznica, sem se v avtu počutila samozavestno in varno, saj je zelo pregleden. Vsi pripomočki, kot so brezstično polnjenje, bluetooth zvočni sistem, kamera za vzvratno parkiranje, itd. pa so mi izkušnjo naredili še toliko bolj prijetno.