e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

TOYOTA C-HR HYBRID GR SPORT

TOYOTA C-HR HYBRID GR SPORT

Od 245 € / mesec

2,0 Hybrid Dynamic Force GR SPORT (135 kw / 184 KM)

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate Štajerski d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

TOYOTA C-HR HYBRID GR SPORT

Hibridni bonus 2.000€ in 10 let jamstva na hibridno baterijo in dodatne ugodnostiIzkusite dinamično hibridno zmogljivost sistema Dynamic Force in izstopite iz množice. Toyota C-HR s športno opremo GR SPORT vas že čaka pri pooblaščenih prodajalcih vozil Toyota.

Sprostite se in si zagotovite 10 let brezskrbnega lastništva z jamstvom Toyota Relax.
To zmore le Toyota!

Redna cena: 33.000 €
Akcijska cena s hibridnim bonusom: 31.000 €

Iz bogate športne opreme GR SPORT izpostavljamo:

✔ 48,26 cm (19 palčna) lita platišča GR SPORT
✔ Projektorska Bi-LED žarometa
✔ LED kombinirane zadnje luči (zadnje, zavorne in vzvratna)
✔ LED sprednji meglenki in LED smernika zadaj s sekvenčnim delovanjem
✔ GR SPORT usnjeni volan
✔ GR SPORT oblazinjenje
✔ "Toyota Touch® 2" 20,3 cm (8 palčni) multimedijski prikazovalnik občutljiv na dotik
✔ Kamera zadaj za pomoč pri vzvratni vožnji

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.
/Odkrijte številne prednosti, ki jih ponuja nakup avtomobila Toyota
Toyota zavarovanje

Paket storitve Toyota Eurocare

Nagrajujemo lojalnost

 

10 let jamstva za hibridno baterijo
Staro za novoZaupajte nam, kako vas lahko kontaktiramoPovežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času.
Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo.slide 5 ŠTAJERSKI AVTO DOM, Maribor
Bostjan Birsa
02 33 00 550
bostjan.birsa@stajerski-avtodom.si
slide 5 ŠTAJERSKI AVTO DOM, Maribor
Alen Hojnik
02 33 00 508
alen.hojnik@stajerski-avtodom.siBrezplačno preizkusite Pošljite povpraševanje Kontakt Staro za novo

 

 


Mesečni obrok temelji na izračunu finančnega leasinga in se nanaša na vozilo C-HR 2.0 Hybrid Dynamic Force GR SPORT•Polog: € 13.075,99 • Vrednost kredita € 17.924,01 • število obrokov: 84 mesečno • višina mesečnega obroka: 245 € • stroški sklenitve pogodbe: € 200 • letna obrestna mera: EURIBOR + 4%, ki je spremenljiva in vezana na 3 mesečni Euribor • efektivna obrestna mera: 4,42% na dan 27.1.2021

10-letno jamstvo velja ob rednih testih hibridne baterije (HHC) na 1 leto ali 15.000 prevoženih km (kar nastopi prej) pri pooblaščeni prodajno-servisni Toyotini mreži.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega Toyotinega partnerja. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.