Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

TOYOTA YARIS HYBRID

TOYOTA YARIS HYBRID

od 13.990 €

V ZMAGOVALNI PONUDBI S HIBRIDNIM BONUSOM do 2.520 €

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate Štajerski avto dom d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

TOYOTA YARIS HYBRID

V ZMAGOVALNI PONUDBI

 

S HIBRIDNIM BONUSOM do 2.520 €

 

LUNA TSS - 1.5 VVT-i HSD (74 kW/100 KM)

Izkoristite našo novo Zmagovalno ponudbo odličnega Yarisa, ki ga že od nekdaj poganjajo najnovejše inovacije. Ponudba vas čaka pri pooblaščenih prodajalcih Toyota vozil. Oprema Luna vsebuje:
• Toyota Safety Sense® - edinstveni napredni sistem aktivne varnosti v segmentu
• Samodejna klimatska naprava z dvopodročnim delovanjem
• Bluetooth® sistem za prostoročno telefoniranje
• Radio CD MP3 s šestimi zvočniki
• Električni paket (zunanji ogledali, pomik prednjih stekel)
• Stabilnostni sistem VSC in 7 zračnih blazin
/
• Toyota Safety Sense®, napredni paket aktivne varnosti:

- PCS (Pre Collision System) Sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk (vključno s pešci) s samodejno aktivno pomočjo pri zaviranju
- LDA (Lane Departure Alert) Sistem opozarjanja ob nenamerni menjavi voznega pasu, s samodejno pomočjo pri usmerjanju
- AHB (Auto High Beam) Sistem samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa
- RSA (Road Sign Assist) Sistem prepoznavanja prometnih znakov
- ACC (Adaptive Cruise Control) Prilagodljiv radarski tempomat (deluje od 0 km/h, razen pri ročnem menjalniku nad 40 km/h)

Cena 13.990 € velja za osnovno opremo modela.Hibridni bonus je obračunan kot popust na redno ceno. Ponudba velja na vseh Toyota Yaris HYBRID modelih. Za celotno Zmagovalno ponudbo se obrnite na Štajerski avto dom d.o.o..Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Velja le za kupce novih vozil Toyota in zunanjega premaza Toyota ProTect; vse podrobnosti preverite vŠtajerski avto dom d.o.o.


Ceniki in katalogi

 

 

 

 

  


Cena ne vključuje stroškov priprave.


10-letno jamstvo velja ob rednih testih hibridne baterije (HHC) na 1 leto ali 15.000 prevoženih km (kar nastopi prej) pri Štajerski avto dom d.o.o..

 
Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate Štajerski avto dom d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

Brezplačno preizkusite Toyota Yaris Hybrid

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.