} MyT

TOYOTA ФИНАНС

Kaj je MyT?

 

MyT je nova mobilna aplikacija, ki vam omogoča dostop do petih Toyotinih povezanih storitev. S številnimi funkcijami, kot sta Find My Car (Najdi moje vozilo) in deljenje poti, vam MyT prihrani čas, denar in skrbi.

 

Začetek je povsem preprost. Ko registrirate svojo Toyoto v aplikaciji MyT, se lahko takoj odpravite na pot in začnete odkrivati številne povezane storitve, ki jih ponuja aplikacija. Povezane storitve MyT so na voljo samo na izbranih Toyotinih modelih letnika 2019. Za več informacij se obrnite Štajerski avto dom d.o.o..

 

 

 

 

 


 

 

Find My Car (Najdi moje vozilo)

 

Ne glede na to, kako dolgo vas ni bilo
S funkcijo Find My Car (Najdi moje vozilo) v aplikaciji MyT, ki za delovanje uporablja Google Zemljevide, boste v hipu odkrili, kje je parkirana vaša Toyota, ter lokacijo delili z družino in prijatelji.

 

 

 

Share To Car (Pošlji v vozilo)

Najbolj preprost način za načrtovanje potovanj
Z aplikacijo MyT lahko izdelate načrt potovanja kar iz domačega naslanjača ali med potjo. Lokacijo pošljete neposredno v navigacijski sistem vaše Toyote in takoj boste lahko začeli s potovanjem.
Service Reminders (Opomniki za vzdrževanje)

Nikoli več ne zamudite servisa
MyT pomaga ohranjati vašo Toyoto v najboljšem stanju z opomniki za vzdrževanje glede na dejansko število prevoženih kilometrov, tako da ne boste nikoli več zamudili servisa.

 

 

 

Car To Door (Od vozila do vrat)

Brezhibna navigacija od avtomobilskih do hišnih vrat
Prenesite navodila do cilja iz Toyotinega navigacijskega sistema na telefon: za primere, ko morate zadnji del poti prehoditi peš.
Driving Data (Podatki o vožnji)

Prevzemite nadzor nad zgodovino potovanj
Aplikacija MyT deluje kot zapisovalnik podatkov o vozilu in omogoča, da pridobite pretekle podatke o vožnji, vključno s hitrostjo, pospeški in številom prevoženih kilometrov. Tako lahko na priročen način pridete do analize poslovnih in zasebnih voženj.


Kako začnem uporabljati povezane storitve MyT?

Pred začetkom uporabe povezanih storitev MyT je treba aktivirati vaš račun MyT. Račun lahko ustvarite prek Toyotinega spletnega mesta ali mobilne aplikacije MyT, za dokončanje registracije pa boste morali navesti več informacij o vozilu.

Za dodatno pomoč obiščite Štajerski avto dom d.o.o., ki vam bo z veseljem pomagal pri nastavitvi povezanih storitev MyT.

Prevzemite aplikacijo za vašo napravo v Google Play (Android) ali App Store (iOS).