}


TOYOTA ФИНАНС

NOVA TOYOTA RAV4 HYBRID BLACK EDITION


• Novi RAV4 se v posebni izdaji predstavlja z mogočnimi monokromatskimi detajli notranjosti in zunanjosti.
• Črna barva Midnight se ujema s črnim zračnikom motorja, odbijači, vzvratnimi ogledali, pragovi in spojlerjem.
• Celostno podobo dopolnjujejo 19-palčna svetleče črna platišča.
• Notranjost krasijo sedeži, ki so oblečeni v visoko-kakovostno sintetično usnje s sivimi šivi.
• Prodaja posebne izdaje modela RAV4 se začne oktobra 2020.


Kot pove že samo ime, se novi RAV4 Hybrid Black Edition ponaša s povsem črno zasnovo, s katero privablja poglede in izstopa iz množice.

Črna barva Midnight poudarja in izostruje kote in linije avtomobila, ki ga v tej podobi odlikuje še izrazitejši relief. Seveda so tudi vsi dekorativni elementi na avtomobilu črne barve. Zgornji in spodnji zračnik, sprednji in zadnji odbijač, zadnji spojler in platišča so vsi so povsem črni. Edini detajl, ki prekinja povsem črno podobo, je kromiran zaščitni znak Toyota na sredini sprednjega dela avtomobila.



V kabini izstopajo sedeži, ki so oblečeni v visoko-kakovostno sintetično črno usnje s sivimi šivi. V črni barvi so tudi vse notranje obloge in stropno oblazinjenje, ki skupaj ustvarjajo mogočen ambient.

Standardna in opcijska oprema sta enaki kot pri paketu opreme RAV4 Style in med drugim vključujeta: pametne parkirne senzorje, radijski sprejemnik DAB in površino za brezžično polnjenje pametnega telefona. Standardno opremo sestavljajo tudi varnostni sistemi Toyota Safety Sense in povezavi Apple CarPlay in Android Auto.



Naročila za novi RAV4 Hybrid Black Edition se že sprejemajo, avtomobil pa bo na voljo od oktobra 2020.