} Corolla Cross

TOYOTA ФИНАНС

ODKRIJTE NOVO COROLLO CROSS.

 

POZDRAVLJENE, SREČNE DRUŽINE!



Pozdravite Corollo Cross Hybrid. Prva Corolla v izdaji športnega terenca ponuja novo doživetje najbolje prodajanega avtomobila na svetu.

Predstavljajte si avtomobil, ki je mešanica prostornega in visokega športnega terenca, najsodobnejšega hibridnega sistema in naprednih varnostnih tehnologij. Corolla Cross družinam ponuja vse, kar potrebujejo v vsakdanjem življenju.

Si že dolgo časa želite, da v vaše življenje pripelje pravi družinski avtomobil? Potem je bilo vredno čakati.

 

 

 

 

Srečna vožnja


 

 

Močna in robustna Corolla Cross s svojim visokim položajem za volanom zagotavlja vrhunsko praktičnost, atraktiven izgled in vtis pravega športnega terenca. Velika stekla ter veliko prostora za glavo in noge zagotavljajo enostaven dostop in udobje, medtem ko deljivi sedeži zagotavljajo dobrodošlo prilagodljivost pri vsakodnevnem življenju ali aktivnih pobegih. V takšni vožnji lahko uživajo prav vsi.

 

 

Moč nasmeha


 

 

Corolla Cross je v svetovnem merilu prvi model znamke Toyota, ki je opremljen s hibridno tehnologijo 5. generacije. Novi 2,0-litrski hibridni motor prinaša neprekosljivo kombinacijo moči in nizkih emisij CO2. Pametni štirikolesni pogon AWD-i pa zagotavlja samozavest in brezskrbnost v vseh voznih pogojih. Corolla Cross Hybrid je avtomobil za družinska potovanja, saj v vsakem trenutku omogoča dinamično pospeševanje, nizko porabo goriva in brezemisijsko vožnjo brez potrebe po priklopu na vtičnico.

 

 

Prijazne družinske avanture


 

 

Ne glede na to, ali greste po vsakodnevnih opravkih ali pakirate za počitnice, ste v Corolli Cross vedno zaščiteni in povezani. Varnostni sistem T-Mate ponuja številne asistenčne sisteme, vključno z izboljšanim sistemom za zaznavanje in preprečevanje trka ter pametnim parkirnim asistentom Toyota Teammate Advanced Park. Za zabavo pa skrbi sodoben multimedijski sistem, ki med drugim ponuja navigacijo v oblaku z realnimi prometnimi informacijami. Po zaslugi 26,67-centimetrskega (10,5-palčnega) visokoresolucijskega zaslona, ki je občutljiv za dotik, in 31,24-centimetrskega (12,3-palčnega) digitalnega zaslona, bo tudi jutranja vožnja v šolo zabavna.

 

 

LASTNOSTI, V KATERE SE BOSTE ZALJUBILI.



Nove perspektive


 

 

Visok položaj za volanom in večja oddaljenost od tal zagotavljata odličen pregled nad dogajanjem na cesti in brezskrbno samozavest. Ne glede na to, ali se vozite po mestnih ulicah ali potujete po gozdnih kolovozih, boste na cilj vedno prispeli sproščeni in pomirjeni.

 

 

Dobrodošla praktičnost


 

 

Visoka zasnova športnega terenca omogoča tudi več notranjega prostora kot običajna kombilimuzina. Potniki bodo imeli več prostora za glavo in noge, prtljažni prostor pa zaradi svoje široke odprtine omogoča enostavno pakiranje.

 

 

Užitek pri vožnji


 

 

Agilni in odzivni sodobni športni terenci nudijo pristno zabavo za volanom. Športni terenci znamke Toyota, kot je tudi Corolla Cross, združujejo hibridno tehnologijo in pogon na vsa kolesa, zagotavljajo dinamično moč in brezskrbnost v vseh vremenskih in prometnih pogojih.



UŽIVAJTE V PRVI VOŽNJI.