} RAV4
Toyota RAV4

RAV4

ZNAČAJ ŠPORTNEGA TERENCA S SLOGOM IN SODOBNO TEHNOLOGIJO
Toyota RAV4

Ustvarjen za vsako pustolovščino

RAV4 Adventure je brezkompromisno zmogljiv, prefinjen in učinkovit. Odlikuje ga robustna zasnova, ki je ustvarjena za vsako potovanje. Osvojite mestne ulice z 19-palčnimi kolesi. Premagajte zahtevne cestne razmere s posebnimi podložnimi ploščami. Z meglenkami boste veno pripravljeni na vsake vremenske razmere. Izberite zunanjost, ki se ujema z vašim življenjskim slogom. Na voljo so tudi dvobarvne kombinacije*. RAV4 Adventure vam omogoča, da se na vsako potovanje odpravite brez kompromisov.

*pri izbiri barve Urban Khaki so streha, sprednja stebrička in zadnji spojler na voljo v barvi Ash Grey.

Toyota RAV4

Udobje na vsakem potovanju

Na vsaki pustolovščini boste uživali v udobju brez primere. RAV4 Adventure vas pozdravlja v elegantni in tihi notranjosti z udobnimi sedeži. Pozornost do detajlov je prisotna povsod. Na voljo so osvetljena stikala za upravljanje oken in vtičnice USB-C. Športni usnjeni sedeži z oranžnimi šivi in edinstvenim poligonalnim vzorcem izžarevajo prefinjeno eleganco. Prostorna in zračna potniška kabina pa je ustvarjena za vsako potovanje. 

Toyota RAV4

Pripravljen na mestne ulice

48,26-centimetrska (19-palčna) platišča v sivi mat izvedbi ponujajo prefinjen izgled in tekočo vožnjo. Poleg tega so platišča močna, lahka in vzdržljiva. Zasnovana so tako, da se odlično znajdejo na vsakem terenu.

RAV4 GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Slo

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več