} Hilux
Hilux

Hilux

NAJBOLJ TRPEŽNA IKONA. ŽE OD 1968.
Toyota Hilux

Izjemen videz kjer koli.

Le maloštevilnim poltovornjakom blato in pesek pristojita tako kot Hiluxu. Njegov robusten videz je zasnovan tako, da pri vseh opravilih in izzivih ter na vseh poteh izgleda kar najbolje - Hilux ne glede na ekstreme ostaja neomajen.

Toyota Hilux

Mojster navora.

Hilux z 2,4-litrskim motorjem D-4D, izjemno zmogljivostjo zahvaljujoč novi tehnologiji, ki močno poveča navor pri manjši ali srednji hitrosti, in pospeševanju brez primere ponuja novo definicijo moči.

Toyota Hilux

Vzdržljiva zunanjost in udobna notranjost.

Ta poltovornjak združuje visoko kakovost, privlačne, vzdržljive materiale in najnovejšo tehnologijo ter tako zagotavlja kar največ udobja. Elektronsko krmiljenje za zmanjšanje naklona in nihanja karoserije, prvo tovrstno v tem razredu, poskrbi za uglajeno vožnjo kot v luksuznem športnem terencu.

  • Spotlight_2021page_1600x900px-Hilux2022
  • Legendarni poltovornjak Toyota Hilux je prejel prestižno nagrado International Pick-up Award za leti 2022 in 2023 (IPUA). Člane mednarodne žirije, ki jo sestavljajo predstavniki 19 priznanih evropskih revij, so prepričali Hiluxov zmogljiv pogonski sklop, brezhibna vodljivost ter izjemna kakovost, vzdržljivost in zanesljivost.

PODROBNEJŠI POGLED

Oglejte si nekatere podrobnosti oblikovanja, zaradi katerih je Hilux tako osupljiv.
Relax_HomepageNew_2886x2496_Slo

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več