} Aygo

AYGO

JUST GO

Poraba
od

5

l/100 km

Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light
Zapri
Pokaži pravno obvestilo
Dole

Novi AYGO. Kam zdaj?




Življenje je zabavnejše, če sledite svojemu razpoloženju. Kompakten, tih in agilen – AYGO predstavlja lahkotnost vožnje po ozkih mestnih ulicah. Model AYGO prav tako preseneča s svojim živahnim, smelim in edinstvenim novim videzom. Obenem pa se lahko z nekaterimi izjemnimi barvami iz ponudbe svobodno izrazite.




Največ zabave v vožnji doslej.

Manj načrtujte, več živite – z modelom Novi AYGO. Energičen, smel in edinstven – z modelom Novi AYGO boste izstopali v množici.


Podrobnosti, ki blestijo

Živahen, smel in edinstven model AYGO blesti z dnevnimi lučmi LED spredaj in značilnimi lučmi LED zadaj in ustvarja nočni videz, ki ga ni moč spregledati.


Nenehno povezan

AYGO s pametno, varno in enostavno integracijo pametnega telefona je vaš popoln sopotnik. Z najljubšimi aplikacijami na pametnem telefonu, ki so prikazane na 7-palčnem zaslonu na dotik modela AYGO, in glasovnim nadzorom pametnega telefona, so navigacija, ohranjanje povezave in zabavne vsebine v modelu AYGO zagotovljene.


Odkrijte novo pot

Življenje je zabavnejše, če sledite svojemu razpoloženju. Kompakten, prefinjen, tih in še vedno agilen model AYGO z lahka opravi z ozkimi stranskimi cestami, nabito polnimi glavnimi ulicami in ozkimi parkirnimi mesti. Sledite svojemu vzgibu.

Novi AYGO v vsaki podrobnosti

Uglajen, prepoznaven in povezan – Novi AYGO je povsem opremljen, da zadosti vašim potrebam.

Bodi edinstven

Prepoznaven, prefinjen ali privlačen?
Model Novi AYGO ponuja edinstven videz notranjosti za vse vrste značajev.

Pripravljen na nepričakovano

Kompakten in okreten Novi AYGO ima vse elemente, ki poskrbijo za vašo varnost. Opremljen s sistemom za predhodno zaznavanje trka (PCS)
in sistemom opozarjanja ob menjavi voznega pasu (LDA) – Novi AYGO je pripravljen na vse.
Odkrijte več varnostnih funkcij

Kolesa, ki naredijo vtis

Stilni kolesni pokrovi in strojno obdelana lita platišča modela Novi AYGO so najnovejša mestna obutev.

Sestavite svoj AYGO

Galerija